17/5/10

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Γ. ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ 2010"...

.
Η μεγάλη σπονδυλωτή έκθεση "Δρώμενα Τέχνης 2010", του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010, στο Κέντρο τέχνης και πολιτισμού του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του εικαστικού και επιμελητή εκθέσεων σύγχρονης τέχνης Μιχαήλ Ρωμανού, παρουσία του διευθυντή του Μουσείου κυρίου Ηλία Γουναρόπουλου και πλήθος κόσμου...
.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της εκθέσεως "Δρώμενα Τέχνης 2010" του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, Μιχαήλ Ρωμανός, καλωσορίζει το πολυπληθές κοινό της έκθεσης στο Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου και προλογίζει την εξαιρετική καλλιτεχνική δράση του Φεστιβάλ.
.
Το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, που φέτος διανύει τον τρίτο χρόνο επιτυχημένης παρουσίας του, προσφέροντας μία σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνίας της τέχνης με το φιλότεχνο κοινό, συνεχίζει τις καλλιτεχνικές δράσεις του, παρουσιάζοντας την πρώτη από μία σειρά καλοκαιρινών εκθέσεων στην Αθήνα.

Στα "Δρώμενα Τέχνης 2010", συμμετέχουν νέοι κυρίως καλλιτέχνες, που έχουν να παρουσιάσουν μία αξιόλογη εικαστική πρόταση που αφορά τη ζωγραφική, τη γλυπτική, την καλλιτεχνική φωτογραφία, το ψηφιδωτό, το κολάζ και τις εικαστικές εγκαταστάσεις.

.

Η δικηγόρος και πολιτευτής Δώρα Παπαδάκη ανάμεσα στον επιμελητή των "Δρώμενων Τέχνης" Μιχαήλ Ρωμανό και τον αντιπρόεδρο του Μουσείου Γ. Γουναροπούλου, Ηλία Γουναρόπουλο, στα εγκαίνια της έκθεσης.
.

Τα εικαστικά "Δρώμενα Τέχνης 2010" λαμβάνουν χώρα σε επιλεγμένες γκαλερί και αίθουσες τέχνης των Αθηνών.
Οι διαδοχικές εκθέσεις που αποτελούν τον κορμό της μεγάλης σπονδυλωτής έκθεσης, έχουν διάρκεια επτά ημερών σε κάθε χώρο τέχνης, χαράσσοντας έτσι μία ενδιαφέρουσα εικαστική διαδρομή στο φιλότεχνο κοινό.
H σπονδυλωτή αυτή έκθεση είναι η εξέλιξη της εικαστικής έκθεσης "Αντιπαραθέσεις στην σύγχρονη Ελληνική τέχνη", που διοργανώθηκε τα δύο τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία, σε έντεκα γκαλερί και αίθουσες τέχνης του Ιστορικού Κέντρου των Αθηνών, υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας ενώ σημαντική θεωρείται η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και το αμείωτο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη έκθεση από τους καλλιτέχνες, κυρίως της νέας γενιάς.
.

Εντυπωσιακή άποψη της έκθεσης "Δρώμενα Τέχνης 2010" στο Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου