29/3/12

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!25 / 4 - 12 / 5 / 2012
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ"

Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας για τους Αγώνες του Λονδίνου τον Μάιο και τα οικουμενικά μηνύματα που μεταλαμπαδεύει στα πέρατα του κόσμου κάθε τέσσερα χρόνια, εμπνέει τη νέα γενιά των Ελλήνων καλλιτεχνών.

Συγκεκριμένα, η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, γίνεται δημιουργική εικαστική γραφή και αφορμή για μια σημαντική έκθεση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Μουσείου Γουναρόπουλου στο Δήμο Ζωγράφου, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του εικαστικού Μιχαήλ Ρωμανού.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και εικαστικές εγκαταστάσεις, από νέους καλλιτέχνες απόφοιτους της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, καθώς και άλλων αναγνωρισμένων εργαστηρίων τέχνης, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, στις 8μμ.

Συνεργάζονται η καταξιωμένη φωτογράφος Fenia Labropoulou και το βραβευμένο δίδυμο από την AXDW των Celebrity Skin οι οποίοι εικονογραφούν την Α' όψη της πρόσκλησης. 
Η Έκθεση εντάσσεται στο καλλιτεχνικό πλαίσιο της 5ης ετήσιας Athens Fine Arts Festival και υποστηρίζεται από το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας.

Διάρκεια: 25 Απριλίου - 12 Μαϊου 2012

Μουσείο Γ. ΓουναρόπουλουΕφημερίδα "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ" 10/5/2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου