24/4/09

ΜΑΓΕΨΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟ ΚΟΙΝΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πολυαναμενόμενης έκθεσης με τίτλο "Ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό - Νέοι δημιουργοί" που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η έκθεση, που ήταν αφιερωμένη στην Ειρήνη των λαών, όπως και όλες οι καλλιτεχνικές δράσεις του φεστιβάλ εικαστικών τεχνών της Αθήνας, είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια και την φροντίδα του συντονισμού, από τον επιμελητή και εικαστικό καλλιτέχνη Μιχαήλ Ρωμανό.
Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα ευφάνταστα έργα των καλλιτεχνών, που οι περισσότεροι από αυτούς τα έχουν παρουσιάσει είδη στο εξωτερικό σε ατομικές ή ομαδικές εκθέσεις, σε γκαλερί και γνωστές αίθουσες τέχνης.
Η έκθεση παρουσίαζε από ένα αντιπροσωπευτικό έργο, κυρίως ζωγραφικής, είκοσι τριών νέων καλλιτεχνών, που ζούν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών ενώ η υπουργός κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, χαιρέτησε την εκδήλωση με κείμενο της στους καταλόγους τέχνης, που διανέμονταν στο φιλότεχνο κοινό της έκθεσης.

Υποστηρικτές της εκθέσεως ήταν οι εταιρείες AΚΤΩΡ και CAROUZOS ενώ το φιλοτελικό τμήμα των ΕΛΤΑ εξέδωσε ειδική αναμνηστική σφραγίδα, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την έκθεση.

Χορηγοί επικοινωνίας:
First
FAQ
Woman symbol

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου